top of page

A mindennapoktól

eltérő környezet, az aktív kikapcsolódás kitűnő lehetőséget teremt egy igazi csapattá váláshoz, a csapatszellem erősítéséhez, a munkahelyen belüli személyes kapcsolatok fejlődéséhez. Mi segítünk cégének ill. dolgozóinak abban, hogy a szürke hétköznapoktól való elszakadás a lehető legélvezetesebb legyen. Ennek megvalósításához kínálunk - akár többnapos - csapatépítő tréningeket és egyéb rendezvényeket. Garantáljuk, hogy aki egy ilyenen részt vesz, utána még nagyobb lelkesedéssel veti bele magát a munkába!

Csapatépítő tréning, céges rendezvény, évzáró buli, partnertalálkozó, termékbemutató, konferencia, kiállítás, családi nap, dolgozói party, előadás, továbbképzés…?

a válasz egyszerű:


A KINCSEM LOVASPARK megoldást nyújt!

IMG_2567.JPG

Miért célszerű a Kincsem Lovasparkot választani csapatépítésre?

 

Hatalmas, több 10 hektáros parkunk gyönyörű természeti környezetben, kiváló infrastruktúrával, egyedi lehetőségekkel, remek étteremmel, olcsó szálláshelyekkel ideális helyszín egy ilyen rendezvény lebonyolítására. 

 Csapatépítő játékainkhoz a szükséges kellékeket biztosítjuk. Az alábbi játékok lebonyolítására létszám, idő, helyszín szerint egyedi árajánlatot és javaslatot készítünk:

I.Pusztaolimpia

    

Árainkat egyeztetés után kalkuláljuk!

          ( Egyeztetés alapján, 5 különböző versenyszám választható )

Patkódobáló: A patkódobáló kiváló ügyességi játék. Aki nem ismeri a technikáját annak szinte megoldhatatlan feladat. A lópatkókat úgy kell dobni, hogy a kiálló nyélen akadjanak fenn és ne essenek le a tuskóról. A dobálók egyszerre többen is játszhatnak, de nem szabad egymással szemben állni!

Sorverseny: Sorokban felállítjuk a csapatokat, egyszerre indul az első versenyző minden csapatból. A többiek hangosan biztatják a versenyzőket, akik szalmabálák között szlalomoznak, majd felveszik a karikás ostort és levernek egy fatuskóra állított borosüveget. Elszaladnak a patkódobáshoz, ahol egy vödörbe kell bedobni legalább egy patkót, mert csak akkor mehetnek tovább. Megkerülik az utolsó bálát és visszafutnak a sor elejére, ahol a társuk váltja Őket. A csapatokat az elért helyezésük sorrendjében pontozzuk.

Vasvillahajítás szalmabálákba: Minden versenyzőnek három dobása van. Az számít pontnak, ha a vasvilla beleáll a bálába. Egy pontozó írja a csapatok pontszámát, a végén eredményt hirdetünk. A győztes csapat minden tagja személyre szóló oklevelet kap ajándékba. Nagyobb létszám esetén egyéni versenyt rendezhetünk, ahol a vendégek pontozó lapra gyűjthetik pontjaikat, és a legtöbb pontot gyűjtő versenyzők kapnak ajándékot.         

Pusztasí: lécből készült „sí” eszközzel kell  legrövidebb idő alatt a kijelölt távot megtenni

Talicskázás: a csapatok ból 2-2 fő versenyeznek egymással. Egyikük a talicskában ül,  másik fél tolja. Cél az ellenfél páros legyőzése.

Lopózás: a csapatok előtt elhelyezett hordókból 30 poharat kell megtölteni

Karikadobás: kiálló pálcikákra dobják a játékosok a karikákat

Mocsárjárás: Kijelöljük, hogy honnan, hová kell eljutni úgy, hogy az egyik párnán áll, lerakja a másikat, rálép, felveszi az elsőt, lerakja maga elé, rálép, felveszi a másodikat stb. A párnáról lelépni nem szabad! Így kell eljutniuk a célba. Ki a gyorsabb?

Kötélhúzó párbaj

Egy pontozó írja a csapatok pontszámát, a végén eredményt hirdetünk. A győztes csapat minden tagja személyre szóló oklevelet kap ajándékba. Nagyobb létszám esetén egyéni versenyt rendezhetünk, ahol a vendégek pontozó lapra gyűjthetik pontjaikat, és a legtöbb pontot gyűjtő versenyzők kapnak ajándékot. 

 

Partyk, születésnapi bulik, családi rendezvények

A Kincsem Lovaspark éttermei ideális helyszínt biztosítanak bármilyen családi esemény: születésnapok, keresztelők, évfordulók, ballagások, fogadások megszervezéséhez. Miután három étterem található parkunkban, így akár több csoportot is tudnunk egyszerre fogadni úgy, hogy közben ne zavarják egymást. Töltse nálunk ünnepeit barátaival, családjával, kollégáival, ismerőseivel  és mi garantáljuk, hogy felejthetetlen élményben lesz részük!

Családi nap

Egész napos kikapcsolódás a cég dolgozói és azok hozzátartozói, gyermekei számára. Igyekszünk úgy kialakítani a programokat, hogy azok között minden korosztály megtalálja a számára szórakoztatót.

 

Dolgozói parti

A cégek körében nagyon közkedvelt ez a típusú összejövetel, amelyre a dolgozókat partnerükkel együtt hívja meg a cég vezetősége egy közös bulizás céljából.

 

Partnertalálkozó

Fontos esemény a cégek életében a partnerek meghívása egy színvonalas rendezvényre.

 

Konferencia

Az üzleti világ elengedhetetlen eleme ez a fajta összejövetel, ahol a felek meghatározott témában bővítik szakmai tudásukat és kicserélik tapasztalataikat.!

 

Termékbemutató

Az új termékek megismertetésére szervezett látványos bemutató jó lehetőség a termék népszerűsítésére.

Kiállítás

A cégek tevékenységének bemutatására szolgáló kiállítások az ismertség növekedését segítik elő.

 

Bál

Elegáns buli díszvacsorával, feldíszített éttermünk egyikében, élő zenével, illetve Dj-vel.

 

Előadások, továbbképzések, tréningek

Díszvacsorák, díszebédek

KÉRJE EGYEDI AJÁNLATUNKAT

Köszönjük! Munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot!

  • Facebook
bottom of page