Évnyitó céges ünnepség

Évzáró,évbúcsúztató

  •  

Céges családi nap 

Céges Farsangi bál

Halloween party

Céges karácsonyi vacsora

  •  

Továbbképzések,oktatások, 

meetingek,tréningek

  • Konferenciák, termékbemutatók

Csapatépítő / Teamépítő /

Dolgozói parti

CÉGES RENDEZVÉNYEK,

 

konferenciák, partnertalálkozók vagy akár sajtóbemutatók sikere érdekében a tökéletes helyszín a tápiószentmártoni Kincsem Lovaspark.

A dolgozói elégedettség, a cég munkatársainak lojalitása rendkívül fontos tényező napjainkban. Különböző céges rendezvények, partyk, események rendkívül sokat segíthetnek a munkavállalók elégedettségén,és ezzel teljesítményének növelésében.

Csapatépítés a dolgozók egymásközötti kapcsolatát javítja,így elősegíti a zavartalan munkát,a néha stresszes mindennapokban.

A tápiószentmártoni Kincsem Lovaspark és Rendezvényhelyszín a majdnem 1000 ha-os területével már önmagában is turisztikai látványosság. Itt található az Atilla domb, mely gyógyító mágneses energiájáról vált híressé. A Parkban számtalan programlehetőség közül választhatnak, például: lovaglás, pusztabuszos kirándulás, állatpark, minigolf-pálya, teniszpálya, kültéri fitness park, rusztikus hangulatú borozó, kültéri fedett színpad, játszópark, sportpályák stb. A hotelhez tartozik három étterem, 2 konferenciaterem, kültéri fitness park,  sportpályák. Bármilyen rendezvény megszervezésére is ideális helyszín.

Kincsem Lovaspark mindenre megoldást nyújt.

Céges Extra Ajánlatunk (min. 20 főtől)

 

A rendezvényen biztosan nem marad senki éhes! Kollégái biztosan elégedettek lesznek!Kincsem Lovasparkunk gondondoskodik a kiváló házias ízekről.

 

Javasolt Menüsor:

Kincsem - raguleves

Sőregi Csikós pecsenye

Palacsinta

 

3.990.-Ft/Fő

SZÁLLÁSLEHETŐSÉG

 

Nyugodtabb,szórakozás érdekében lehetőség van szállást is kérni, így hosszúra nyúlt buli,rendezvény után még el lehet tölteni Kincsem Lovasparkban egy kellemes estét és nem kell este a hazaúton aggódni.

Olcsó szálláslehetőség a panzióban, illetve a vendégházakban különböző kategóriájú szálláslehetőséggel két-, három-, négy-, illetve hétágyas zuhanyzós, TV-s szobákban.

Több napos továbbképzések, oktatások, tréningek számára ideális, nyugodt, csendes környezetben lehet zavartalanul a közös munkára,fejlődésre koncentrálni.Parkunkban egybe lehet kötni, a kellemest a hasznossal!

 

Szálláslehetőség

már 7.000.-Ft /Fő

IMG_2367.JPG
Partying
Image by Ben Dutton
Family at Outdoor Event
Teamwork
Modern Conference Room
Business Meeting

Kincsem Lovaspark

2711 Tápiószentmárton, Sőregi út 1

kincsemlovaspark@gmail.com

 +36 20 595 2058 (10.00h-17.00h-ig)

kincsemhatter0012.jpg

© 2020 Kincsem Lovaspark. Minden jog fenntartva!